OVER ONS

Switzz Bikes is een nieuw en innovatief fietsmerk op de Nederlandse markt. Met ruim 30 jaar fietservaring waarin alle facetten van de rijwielbranche zijn doorlopen is hier dus sprake van een echte fietsliefhebber.

Mede door deze ruime ervaring kan Switzz Bikes op een juiste en goede manier nog leuke en uitdagende kansen voor de Nederlandse fietsmarkt invullen. Kortom Switzz Bikes maakt fietsen leuk en hip voor zowel jongeren als volwassenen.

Om ook u te overtuigen van onze prachtige en onderscheidende fietsen hebben we een schitterende website voor u gemaakt www.switzzbikes.nl waarbij met een aantal muisklikken alle mogelijkheden zichtbaar worden gemaakt.

Switzz Bikes heeft met zeer grote zorg en aandacht een prachtige serie fietsen samengesteld waarbij het uitgangspunt steeds is. Hoogste kwaliteit in een hip en trendy/stoere stijl.

Doelstelling van Switzz Bikes is om zowel de jeugd als de volwassen fietsers met een GLIMLACH op hun hippe en trendy fiets te laten rijden dit is gezond, sportief en ook nog eens milieu vriendelijk.

De schitterende Switzz Bikes zijn al verkrijgbaar vanaf €499,00